Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Παραγγελία από pharm16.gr


Μπορεί η παραγγελία μου να άργησε λίγες μέρες μιας και το ένα προϊόν ήταν εκτός αποθέματος, όμως ήρθε επιτέλους σήμερα! Όπως πάντα, όταν παραλαμβάνω παραγγελίες, νιώθω σαν να ήρθαν τα Χριστούγεννα και επειδή η συγκεκριμένη ήταν μαζική παραγγελία, η χαρά ήταν διπλή!!
Από το συγκεκριμένο φαρμακείο πρώτη φορά παρήγγειλα και έμεινα άκρως ευχαριστημένη και από την εξυπηρέτηση, αλλά και από τις τιμές και τις προσφορές που διαθέτει.
Πάμε λοιπόν να δούμε τι αγόρασα!

Αρχικά παρήγγειλα ξανά το iwhite μιας και την προηγούμενη φορά έκανε αρκετά καλή δουλειά και πιστεύω τώρα θα έχω τα καλύτερα αποτελέσματα. Εκτός από το σύστημα λεύκανσης, αγόρασα και ένα πακετάκι λευκαντικές τσίχλες που ελπίζω να συμπληρώσουν την φροντίδα και την προσπάθεια λεύκανσης των δοντιών μου.
http://www.pharm16.gr/gr/el/products/iwhite-instant-10-progemismena-maselakia#.U2jOZfl_sbE
http://www.pharm16.gr/gr/el/products/yotuel-leykantiki-odontotsixla-12-tem#.U2jOa_l_sbE

Για την φροντίδα του προσώπου πήρα 4 προϊόντα, το ένα από αυτά είναι πάρα πολύ αγαπημένο μου και δεν είναι άλλο από την μάσκα βαθύ καθαρισμού με πράσινη άργυλο από την Apivita. Εκτός από την μάσκα αυτήν, αγόρασα για να δοκιμάσω το scrub για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες με ελιά της ίδια εταιρίας.
Επειδή το καλοκαίρι σιγά σιγά φτάνει και ο ήλιος έχει κάνει την εμφάνισή του δυναμικά, αγόρασα και μια αντηλιακή κρέμα προσώπου της Vichy για ματ όψη με λεπτόρρευστη υφή και δείκτη spf30. Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια και ήθελα να την δοκιμάσω οπωσδήποτε!
Τελευταίο προϊόν για το πρόσωπο είναι η κρέμα Triacneal της Avene η οποία είναι για ατέλειες, σπυράκια και σημάδια τα οποία υπόσχεται ότι μειώνονται αισθητά. Έψαξα αρκετές αξιολογήσεις πριν την αγοράσω και παντού διάβαζα τα καλύτερα, οπότε ελπίζω να βοηθήσει με τους πόρους, τα μαύρα στίγματα και τα σημάδια που έχω στο πηγούνι από σπυράκια που πείραζα και δεν άφηνα στην ησυχία τους!
http://www.pharm16.gr/gr/el/products/apivita-maska-vathy-katharismo-prasino-argilo-40-ml#.U2jQAfl_sbE
http://www.pharm16.gr/gr/el/products/apivita-krema-vathias-apolepisis-me-elia-40ml#.U2jQC_l_sbE
http://www.pharm16.gr/gr/el/products/vichy-capital-soleil-spf30-50ml#.U2jQV_l_sbE
http://www.pharm16.gr/gr/el/products/avene-eau-thermale-triacneal-30-ml#.U2jPz_l_sbE

Περνώντας στα προϊόντα για τα μαλλιά, έχω να σας δείξω ένα σαμπουάν και την κρέμα μαλλιών του από την Apivita με εσπεριδοειδή & μέλι για λάμψη και αναζωογόνηση. Το σαμπουάν της Apivita με τσουκνίδα & μέλι με άφησε ενθουσιασμένη, οπότε αποφάσισα να αγοράσω ένα ακόμη σαμπουάν της σειράς και επέλεξα το συγκεκριμένο μιας και υπόσχεται ανάλαφρα μαλλιά, τόνωση και όγκο. Το άρωμα είναι απίστευτο και ελπίζω να λειτουργήσει σωστά στα μαλλιά μου.
http://www.pharm16.gr/gr/el/products/apivita-sampoyan-esperdimeli-250ml#.U2jRTvl_sbE
http://www.pharm16.gr/gr/el/products/apivita-propoline-krema-mallion-gia-lampsi-anazoogonisi-me-esperidoeidi-meli-150ml#.U2jRR_l_sbE

Τέλος αγόρασα δύο πραγματάκια για το σώμα! Το ένα είναι κάτι που το αγόρασα στα τυφλά επειδή μου άρεσε η περιγραφή του και δεν μπόρεσα να κρατηθώ! Είναι το Cleansing Shower Butter Mandarin & Orange από την Bomb Cosmetics. Δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς λειτουργεί, αλλά θα το ψάξω και επιπλέον το άρωμα είναι τόσο υπέροχο και αναζωογονητικό! Με το που άνοιξα το καπάκι, μύρισε όλο το δωμάτιο μανταρίνι και πορτοκάλι!
http://www.pharm16.gr/gr/el/products/bomb-cometics-mandarin-blood-orange-cleansing-shower-butter-320g

Και το τελευταίο που έχω να σας δείξω είναι κάτι που ουσιαστικά γι' αυτό επέλεξα το συγκεκριμένο φαρμακείο μιας και το είχε άμεσα διαθέσιμο και σε πάρα πολύ καλή προσφορά! Είναι το Activ' Massage Minceur της Elancyl που έρχεται μαζί με το γάντι για το μασάζ. Στην ουσία είναι ένα συσφικτικό τζελ το οποίο το χρησιμοποιείς στο ντους κάνοντας κυκλικές κινήσεις με το γάντι και βοηθάει στην κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος.
http://www.pharm16.gr/gr/el/products/elancyl-active-massage-minceur-gant-gel-pour-la-douche-200ml-ganti-kai-zel-ntoys-kata-tis-kyttaritidas


Αυτή ήταν η παραγγελία μου και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω όλα!
Σίγουρα θα σας γράψω τη γνώμη μου για όλα τα προϊόντα όταν τα χρησιμοποιήσω και δω πώς λειτουργούν σε μένα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου