Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

APIVITA μάσκες προσώπου

Μάσκα για την νεανική λιπαρή επιδερμίδα με Πρόπολη

Η πρόπολη, ο ελίχρυσος και το αιθέριο έλαιο λεμόνι έχουν στυπτικές ιδιότητες, 
βοηθούν στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας ενώ παράλληλα μειώνουν τις ατέλειες 
και βελτιώνουν την υφή και την όψη της επιδερμίδας. 
Κατάλληλη για νεανικές λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες. 


Είναι η αγαπημένη μου μάσκα! Πιο αγαπημένη και από αυτήν με την πράσινη άργιλο. Ο,τι ακριβώς υπόσχεται, το κάνει. Αφήνει το δέρμα καθαρό, δροσερό, απαλό και χωρίς λιπαρότητα. Με το που τη δοκίμασα την πρώτη φορά, πήγα στο κοντινό φαρμακείο και αγόρασα άλλα 2 φακελάκια, μην τυχόν και ξεμείνω. Κάνει απίστευτη δουλειά!
Την χρησιμοποιώ 1 φορά την εβδομάδα, μετά από τον καθαρισμό προσώπου και πριν την λοσιόν. Ειδικά όταν μετά την μάσκα, απλώνω την λοσιόν με το βαμβάκι, το δέρμα μου το νιώθω πάρα πολύ καθαρό και δροσερό.

Χρήση: 
Απλώνετε ομοιόμορφα ένα πλούσιο στρώμα μάσκας σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια και αφήνετε να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε με άφθονο νερό. 



Μάσκα αναζωογόνησης & λάμψης με Ρόδι

Το εκχύλισμα ροδιού αναζωογονεί και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα 
ενώ παράλληλα προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. 
Το μέλι, το ελαιόλαδο και οι βιταμίνες ενυδατώνουν και τονώνουν την επιδερμίδα.


Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με την συγκεκριμένη μάσκα, ίσως επειδή είχα ακούσει πάρα πολλά και είχα πολύ υψηλές προσδοκίες. Τελικά δεν με ξετρέλανε, είναι μια αρκετά καλή μάσκα, που αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και το δέρμα μου μένει πολύ απαλό. Όμως, δεν ξέρω αν θα την ξαναγοράσω μιας και δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το προϊόν. Η μυρωδιά της ήταν απίστευτη, πάρα πολύ ωραία, σου φτιάχνει τη διάθεση!
Την χρησιμοποίησα για δυόμιση εβδομάδες, κάθε 5 μέρες, μετά από τον βραδινό καθαρισμό και πριν την λοσιόν.

Χρήση:
Απλώνετε ομοιόμορφα ένα πλούσιο στρώμα μάσκας σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήνετε να δράσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε με άφθονο νερό. 


Και οι δύο μάσκες έρχονται σε 2 φακελάκια, των 8ml και το καθένα αρκεί για δύο χρήσεις. Μου κόστισαν 2€. 

1 σχόλιο: