Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Κρέμα με Πρόπολη


Στην ίδια κατηγορία με το tea tree oil βρίσκεται και το διάλυμα Πρόπολης. Το διάλυμα πρόπολης βγαίνει επίσης σε μπουκαλάκι με δοσομετρητή, όπως και το tea tree oil, είναι επίσης ένα ισχυρό φυσικό αντισηπτικό και βοηθάει στην ακμή ή στα μεμονωμένα σπυράκια, στις ουλές, στις πληγές που δεν είναι ανοιχτές και στην επούλωση εγκαυμάτων.
Εγώ θα σας μιλήσω για την κρέμα με Πρόπολη, την οποία βρίσκετε σε φαρμακεία και είναι ένα προϊόν που κάθε σπίτι πρέπει να έχει. Βγαίνει σε μορφή σωληναρίου, στα 40ml και είναι αρκετά λεπτόρρευστη, με έντονη μυρωδιά όχι ευχάριστη, αλλά περισσότερο ανεκτή από αυτήν του tea tree oil.

Χρήση: 
Απλώστε με απαλές κινήσεις, επαρκή ποσότητα, στην περιοχή που υπάρχει ανάγκη. Χρησιμοποιήστε 2-3 φορές την ημέρα για όσο διάστημα κρίνετε απαραίτητο.
ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ.

Την προτιμώ σε σχέση με το tea tree oil λόγω της μυρωδιάς. Όταν εμφανίζω σπυράκια ή νιώθω ότι θα βγουν και με πονάνε, απλώνω ένα παχύ στρώμα κρέμας τοπικά το βράδυ μετά τον καθαρισμό και πριν πέσω για ύπνο. Κοιμάμαι με την κρέμα στο πρόσωπό μου και το πρωί όταν ξυπνήσω, η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Δεν έχει χρειαστεί να την χρησιμοποιήσω πάνω από 2 μέρες συνεχόμενα, δηλαδή τα σπυράκια έφευγαν το πολύ σε 2 μέρες, κάτι εξαιρετικά σπάνιο για το δικό μου δέρμα, όπου χρειάζονταν γύρω στις 5-7 μέρες για να εξαφανιστεί ένα σπυράκι.

Επίσης την έχω χρησιμοποιήσει και σε σημάδια από προηγούμενα σπυράκια και τα σημάδια μειώθηκαν αισθητά.

Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουμε σπίτι μας μια τέτοια κρέμα για τις έκτακτες ανάγκες.
Την αγόρασα σε online φαρμακείο γύρω στα 5€, η ποσότητα είναι αρκετή και θα σας κρατήσει για αρκετό καιρό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου