Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Frezyderm, ACNORM Spot Care


Για να κλείσω με τα προϊόντα που εφαρμόζονται τοπικά σε σπυράκια και έχουν άμεση δράση, θα αναφέρω το τζελ για τοπική χρήση στα σπυράκια της Frezyderm από τη σειρά ACNORM.
Εφαρμόζεται τοπικά πάνω στα σπυράκια πρωί-βράδυ μετά τον καθαρισμό και την ενυδάτωση, για όσο χρειαστεί. Προσωπικά δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω πάνω από 2 μέρες.
Είναι πολύ δραστικό, ξεραίνει τα σπυράκια και φεύγει η κοκκινίλα σχεδόν αμέσως. Με το που το βάλεις στο δέρμα σου, καταλαβαίνεις ότι κάνει δουλειά και νιώθεις ένα ελαφρύ τσούξιμο.
Να τονίσω, γιατί έκανα το λάθος και σε αυτό το προϊόν όπως στα δύο προηγούμενα, ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμόζεται σε ανοιχτή πληγή ή σε σπυράκι που έχετε σπάσει. Αν ακουμπήσει ανοιχτή πληγή ή σπασμένο σπυράκι, κάνει πληγή και αφήνει σημάδι που αργεί να φύγει.
Όμως αν το χρησιμοποιήσετε άμεσα, με το που νιώσετε ότι θα βγει σπυράκι, τότε θα το προλάβετε και δεν θα μπείτε καν σε πειρασμό να το πειράξετε ώστε να κοκκινίσει ή να αφήσει σημάδι.
Η ποσότητα στο σωληνάριο είναι 15ml και η τιμή του είναι περίπου 8€ (τιμή online φαρμακείου).

Αν με ρωτήσετε ποιο από τα τρία (tea tree oil-κρέμα πρόπολης-τζελ ACNORM) προτιμώ, νομίζω ότι θα διάλεγα πρώτα την κρέμα πρόπολης για πολλούς λόγους. Λόγω πιο χαμηλής τιμής και περισσότερης ποσότητας και επειδή είναι φυσικό, αλλά και πολυχρηστικό προϊόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου